Mami

Fotografia mea
Oakville, Ontario, Canada
nascuta in mijlocul verii, am pastrat traditia, si am nascut doi pui tot vara. Acum imi apar cuibul, imi hranesc puii si ii invat sa zboare. De ce "Piata vietii"??? E locul in care dai si primesti, in care analizezi incotro sa o iei, cu ce sa te incarci, ce decizi sa cumperi ca sa aduci acasa.....un loc imaginar in care sufletele interactioneaza. Nu se folosesc bani, ci trairi, sentimente, calcule rationale sau reactii spontane!

26 decembrie 2009

De Craciun - ganduri catre prieteni

Iertareee!!
N-am raspuns la sms, n-am sunat pe nimeni, nici macar pe bunicii copiilor mei, nu am vorbit cu nimeni la telefon....agitatie, lipsa de timp....musafiri pe 24 seara, dimineatza de 25, pregateste fetele, cu ce ne imbracam toti, pregateste cadoul pentru nasi, plecat in vizita....n-aveam timp sa mor, vorba aceea!

Va multumesc tuturor care m-ati selectat din agendele voastre telefonice si mi-ati trimis versuri, ganduri, mini-colinde....le-am citit pe toate, v-am multumit in gand si mi-as fi dorit sa fi fost in acel moment o caracatita, in loc de 2 brate sa fi avut tentacule ca sa fac cat mai multe lucruri in acelasi timp!... hmm, poate intr-o alta viata, alta planeta... :))

Si voua, cei ce mi-ati scris pe mess, pe mail sau orice alta forma de contact - va multumesc!
Poate reusesc sa-mi iau revansa de anul nou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu