Mami

Fotografia mea
Oakville, Ontario, Canada
nascuta in mijlocul verii, am pastrat traditia, si am nascut doi pui tot vara. Acum imi apar cuibul, imi hranesc puii si ii invat sa zboare. De ce "Piata vietii"??? E locul in care dai si primesti, in care analizezi incotro sa o iei, cu ce sa te incarci, ce decizi sa cumperi ca sa aduci acasa.....un loc imaginar in care sufletele interactioneaza. Nu se folosesc bani, ci trairi, sentimente, calcule rationale sau reactii spontane!

24 februarie 2010

Cu Drag



E Dragobete! Si ce? Da, si ce daca e ? Pentru mine a aparut undeva in jurul anului 2000, nu ma refer ca prima dragoste, ca sentiment intens, ci ca motiv de sarbatoare. Apropiindu-se tot mai mult Dragostea Americana, comerciala, presa romaneasca tragea la vedere si sarbatoarea pur romaneasca, Dragobetele. Cei ce nu au vrut sa accepte Valentine's Day s-au agatat de Dragobete, din patriotism cred.
Eu nu m-am agatat de niciuna, asta nu inseamna ca raman rece la astfel de zile...nu, din contra, ma fac sa ma gandesc la iubire, sa-mi cern sentimentele, sa ma gandesc cat de frumos este sa iubesti, sa fii iubit. Doar atat, nu sarbatoresc, nu dau nas porcariilor comerciale.
Regret ca nu exista o zi dedicata dragostei adevarate, complexe...o zi care sa-i faca pe oameni sa-si numere dragostea, sa stranga intr-un loc toate tipurile: dragostea fata de cei dragi( copii, parinti), fata de jumatatea sa ( el/ea).....
Sau poate ca este mai bine ca sunt impartite in alte zile, ziua copilului, a mamei....
Sa revin la Dragobete, ma face o astfel de zi sa ma gandesc la iubire neimpartasita, la iubire franta, la urcusurile si coborasurile vietii, la jumatatea aleasa....e frumos, se cerne totul si ramane doar ce e mai frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu