Mami

Fotografia mea
Oakville, Ontario, Canada
nascuta in mijlocul verii, am pastrat traditia, si am nascut doi pui tot vara. Acum imi apar cuibul, imi hranesc puii si ii invat sa zboare. De ce "Piata vietii"??? E locul in care dai si primesti, in care analizezi incotro sa o iei, cu ce sa te incarci, ce decizi sa cumperi ca sa aduci acasa.....un loc imaginar in care sufletele interactioneaza. Nu se folosesc bani, ci trairi, sentimente, calcule rationale sau reactii spontane!

26 ianuarie 2010

O marti oarecare

Da, nimic semnificativ, doar ca vreau sa trec in revista cateva aspecte.
A mare este inscrisa la scoala, la toamna pleaca bobocul.... acum asteptam distribuirea, sper sa pice la o invatatoare titulara, ca de preferinta nu incape discutie, sunt atatea influente, pile....ca-n RO, parca n-am sti!! La fel c asi la gradi n-am intervenit in nici un fel si sper sa fim multumiti de nimereala!!! Ca totul va fi norocul ei!!
Ca activitate extracurriculara... n-a lipsit niciodata de la gym, ma bucur ca-i place, ca e incantata de reusitele ei, de lucrurile noi invatate. Din categoria perle: Antrenoarea a explicat cate ceva despre concursul la care ar putea sa participe in anul 2011, iar Alexia vine acasa si spune: Mami, dra antrenor ne-a spus ca vom merge la concurs, dar eu nu vreau sa fiu iar pe scena, ca o sa am emotii mari!! :) Clar ca a marcat-o festivalul din octombrie! Deocamdata nu ne gandim la performanta, concursuri, eu - ca parinte- ma multumesc cu efortul pe care-l depune, ca activitate, preocupare. Fie vreme rea sau buna am ajuns la antrenament. Greu, foarte greu s-a circulat pe ghetusul asta, dar nici eu si nici ea nu am dat inapoi.

Daaa, nici eu nu m-am lasat de gym, caci am inceput luna asta si sper sa ma tina cat mai mult ambitia. Cu dieta e mai greu, ba o vizita, ba o pofta, ba ca s-a facut tarziu si uitasem de stomac...diverse abateri. Poate intru in linie dreapta si cu regimul. Deocamdata cantarul nu arata schimbari majore, dar un pic la haine se vede munca mea.

Si nu in ultimul rand, A mica.... papa piure de legume la pranz, suc de fructe dimineata( in oridea asta le-am introdus) si in rest laptic. Trebuie s-o laude mama si p'a mica, caci a dormit noaptea trecuta pana la 6,30 dimi, ceea ce n-a mai facut de multa vreme...s-a tot trezit ba la 3 ba la 4 dimineatza. Sa fi fost un puseu de crestere?! Daca DA, atunci a trecut puseul!
Este fff radioasa cand o vede pe sora ei, nimic nu o lumineaza asa mult cum e aparitia ei, se zdruncina cu totul, chiuie de bucurie si rade cu voce cand o vede ca face diverse miscari(sare coarda, face exercitii cu cercul sau pur si simplu se zbenguie ca s-o activeze).

2 comentarii:

  1. Ce de complicatii pe aici...sper sa ti mearga bine:) si sa te tina mult ambitia:)

    RăspundețiȘtergere
  2. va anunt cand voi da inapoi ...ca Racul( ce sunt) :))

    RăspundețiȘtergere